Journey featured

Performance Journey Goes Dutch masterclass video learning met Donald Clark

Op maandag 9 mei organiseert hihaho in samenwerking met Xprtise een unieke masterclass over de impact van video in het digitale leerlandschap van nu. Dit is jouw unieke kans om alles te leren over videoleren van een van ’s werelds beste EdTech keynote speakers! Voorafgaand aan het Performance Journey Goes Dutch event organiseert hihaho in samenwerking met Xprtise een unieke masterclass over de impact van video in het digitale leerlandschap van nu. Voor slechts €95 p.p. kun je de masterclass bijwonen! Ben jij partner van hihaho? Dan kun je zelfs gratis deelnemen aan de masterclass!

Donald Clark vertelt in zijn masterclass over de rol en impact van online video, gericht op leren. “De meeste mensen beseffen nauwelijks dat YouTube het grootste leersysteem ter wereld is geworden, en dat 70% van alle zoekopdrachten gericht zijn op how to video’s”, vertelt hij. Ontdek alle aspecten van videoleren vanuit wetenschappelijk onderzoek en toepassingen in educatieve technologie.

In de masterclass worden vragen behandeld zoals:

  • Wat werkt, en wat werkt niet in videoleren?
  • Hoe reageert ons brein, hoe en hoelang blijven lerenden betrokken?
  • Vanuit welk perspectief moet je ontwerpen benaderen en hoe pas je interactiviteit toe?

Locatie: De Heerlickheijd van Ermelo

Datum en tijd: Maandag 9 mei van 13:15 – 14:45 uur

Bijwonen?: Meld je hieronder aan 👇

Kosten: €95 per deelnemer (kosteloos voor partners van hihaho)


€200 korting voor relaties hihaho aan Performance Journey Goes Dutch event van 9 tot 11 mei!

Voor wie daarnaast ook deel wil nemen aan het volledige 3 daagse Performance Journey Goes Dutch programma biedt hihaho een korting van €200 op de toegangsprijs van €1.195. Je neemt deel voor €995 als jij je voor 1 mei hieronder aanmeldt. Hopelijk zien we je daar!

Kloekhorststraat 29
9401 BB Assen, The Netherlands

Secondary office
Galileïlaan 31
6716 BP Ede, The Netherlands

t. +31(0)592 377 285
e. info@hihaho.com